Tafel aan kleding voor een thuis diner met kerst

Chef aan huis tijdens de feestdagen

De feestdagen staan om de hoek. De afgelopen tijd is voor iedereen anders dan anders geweest. Ook kerst 2020 zal niet zijn zoals wij gewend zijn. Dit betekent niet dat wij geen gezellige tijd mogen hebben. Juist nu hebben wij allen behoefte aan liefde en warmte van onze naasten. Hoe fijn is het dan om het dit jaar te vieren aan je eigen diner tafel met en privé chef in huis? Een restaurant ervaring aan je eigen diner tafel met geliefden.

Dinners At Home staat bekend om het organiseren van een culinaire ervaring van het indekken van de tafel, prachtig servies, heerlijke gerechten tot de afwas. Ook met de feestdagen organiseren wij een diner van het begin tot het einde met zelfs een beetje extra. De tafel wordt ingedekt in kerststijl, met witte tafelkleden, glimmende lopers en sprankelende kerstboompjes. De wijnen zijn nog net iets mooier dan gebruikelijk en de gerechten zijn feestelijker dan ooit. Na het dessert serveren wij friandises in kerststijl, maar daar vertellen wij verder niks over, dat blijft een verrassing.

Ons kerstmenu begint met een sprankelend aperitief en amuses, waarop een 4 gangen diner volgt, met als afsluiter de friandises. Het menu kan aangepast worden naar uw wensen en zelfs uitgebreid worden met bijvoorbeeld coquilles of oesters. Ook serveren wij bij de gangen een passende wijn. De hele avond zullen wij beide bij jullie aanwezig zijn om het hele gezelschap een onvergetelijke avond te bezorgen.

Wilt u kerst of nieuwjaar met ons vieren? Stuur ons een e-mail en wij nemen direct contact met u op.

Met Culinaire groet,

Lisette & Remon