Diner aan huis met chef

Vier het met een diner aan huis

Ben je bijna jarig, 25 jaar getrouwd, 10 jaar samen, is het kerst, Pasen, nieuwjaar of heb je gewoon zin een culinaire ervaring? Wij regelen dit allemaal. Werken met verse producten en het combineren van smaken is onze grote passie, deze delen wij graag met jou. Wij organiseren voor jou een diner van het indekken van de tafel tot het doen van de afwas. Hoe fijn is dat, het vieren van bijvoorbeeld je verjaardag, terwijl jij je niet hoeft druk te maken of alle gasten wel een drankje hebben. Iets vieren is nog nooit zo leuk geweest!

Een intiem diner aan huis met 6 personen? Wij regelen dit doormiddel van een luxe meergangen diner aan je eigen diner tafel. Of toch liever een groot tuinfeest met luxe hapjes? Een standing dinner? Ook hiervoor kunnen wij de meest heerlijke gerechten en wijnen serveren.

Hebt je er al trek van gekregen? Wil jij ook iets vieren met je eigen chef aan huis? Een klein intiem diner of juist groots uitpakken? Het is allemaal mogelijk bij Dinners At Home. Neem contact met ons op en wij stellen het perfecte menu Prijzen samen.

Met Culinaire groet,

Lisette & Remon