Spring roll amuse

Een culinaire beleving: Amuses

Al onze diners beginnen met een aantal heerlijke amuses van de chef. Maar wat  zijn nou eigenlijk amuses? Wat kan je hiervan verwachten?

Amuses zijn kleine mini hapjes voorgaand aan of tussen het diner door. Officieel zouden amuses tussen het diner door geserveerd moeten worden. Tegenwoordig worden deze gerechten vaak voorafgaand aan het diner geserveerd. Dinners At home kiest er ook voor om deze vooraf te serveren. Wij serveren altijd drie verschillende amuses per persoon.

Het op scherp zetten van je smaakpapillen en het in werk zetten van je spijsvertering is het doel van de amuses. Wij kiezen meestal voor frisse, niet te overheersende kleine gerechten.  Het geeft meteen een culinaire beleving: amuses aan de start van de avond

Chef Remon werkt graag met groente en vis in zijn amuses. Eén van de belangrijkste regels hierbij is, dat de producten in het seizoen zijn. Zo werkt hij in de herfst veel met verschillende kleuren bieten, lekker en de kleuren zijn een genot voor het oog. Nog een aantal andere favorieten van de chef zijn een hoorntje gevuld met makreelsalade, de summer roll, watermeloen geïmpregneerd met ginger beer en ravioli van knolselderij.

Tijdens een diner aan huis serveren wij altijd weer verschillende amuses. Wij kiezen hier zorgvuldig het juiste servies bij, dit geeft een extra beleving. Naast onze amuses serveren wij een sprankelend aperitief. Vanaf dit moment begint het diner en laat u zich gang naar gang verrassen door mooie smaken, nauwkeurig samengesteld door de chef.