21  Dinner At Home

30 jaar diner met aankleding

Geheel verzorgd 21 diner bij jou thuis

Dinners at home biedt ook de mogelijkheid om een 21 diner bij jou thuis te verzorgen. Ook bij het 21 diner stemmen wij de gerechten en gangen precies af op jouw wensen en zorgen we ervoor dat jij nergens naar hoeft om te kijken op de feestelijk avond van jouw 21ste verjaardag.

Wat is een 21 diner precies?

Het is een traditie die vanuit de Verenigde Staten is overgewaaid. Deze traditie wint ook steeds meer aan populariteit in Nederland. Het traditionele 21 diner wordt gegeven om de 21e verjaardag te vieren, hetgeen vaak wordt gezien als een definitieve afsluiting van de jeugd. Op het 21 diner worden meestal vrienden van vroeger en huidige vrienden uitgenodigd en wordt vaak vormgegeven als thema feest. Oftewel, een 21 diner is een feestelijk diner waarbij verschillende personen waarmee de 21-jarige tijdens het opgroeien een band mee heeft opgebouwd, worden uitgenodigd. Verder is de traditie dat tijdens het 21 diner, de jarige zelf niets hoeft te verzorgen en bijvoorbeeld de ouders van de jarige het gehele diner organiseren en verzorgen.

Dinners at home 21 diner: wat kun je verwachten?

In aansluiting op deze feestelijke traditie, verzorgt Dinners at home ook 21 diners bij jou thuis. Dit houdt niet op bij alleen het bereiden van de gerechten, dit is wat je kunt verwachten van jouw kok aan huis:

  • Van tevoren nemen wij de wensen voor het diner met jou door. Hoeveel gangen wil je dat het menu zal bevatten en zijn er bepaalde ingrediënten die je liever niet of wel in de gerechten zou willen zien terugkomen? Ook kun je aangeven of je gebruik wil maken van het Dinners at Home wijnarrangement.
  • Op de dag van het thuisdiner zijn wij enige tijd van tevoren bij jou thuis. In deze tijd bereiden we alles voor. Denk hierbij aan het indekken van de tafel en alles klaarzetten in de keuken. Het enige dat wij hierbij nodig hebben is jouw keuken, verder hoef je zelf niets voor te bereiden.
  • Tijdens de feestavond serveren wij het afgesproken aantal gangen uit. Hierbij kun jij zelf aangeven als je liever wat langer of juist korter de tijd tussen de gangen wil hebben. Ook tijdens het diner heb jij zelf nergens omkijken naar, wij zorgen ervoor dat jij je verjaardag kan vieren en aan niets anders hoeft te denken.
  • Na de laatste gang ruimen wij de tafel af. Jij kunt dan samen met jouw gezelschap natuurlijk nog gezellig blijven zitten en napraten aan tafel. Ondertussen zorgen wij voor de afwas van het diner en vervolgens zorgen wij ervoor dat jouw keuken er weer helemaal netjes en schoon uitziet. Als wij naar huis gaan, is alles dus weer opgeruimd en heb jij wederom nergens meer werk aan.

Kortom, een 21 thuisdiner van Dinners at Home bezorgt jou een feestelijke en onbezorgde avond met heerlijke gerechten en eventueel bijpassende wijnen. Word jij binnenkort 21 jaar en ben je benieuwd wat Dinners at Home voor jou kan betekenen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Het ultieme restaurantgevoel, gewoon bij u op locatie

Mail ons vandaag nog en vraag een diner op locatie aan

MAIL ONS: INFO@DINNERSATHOME.NL