Kok aan huis in Amsterdam

Dinners At Home is gevestigd in Alkmaar, maar kookt door heel Nederland. Wij koken veel in verschillende regio’s in Noord Holland. Wij verzorgen regelmatig diners in Hoorn, Alkmaar, Amsterdam, Purmerend, Aalsmeer, Amstelveen, Heemstede, Haarlem en nog vele andere plaatsen.

Spring roll amuse

Hoe werkt een thuiskok op locatie?

Wilt u graag een kok aan huis in Amsterdam? Wij zijn gespecialiseerd in diners op locatie. Chef Remon kookt voornamelijk bij de gasten thuis, dit zijn de echte intieme huiskamerdiners. Ook zijn wij te vinden op verschillende locaties, bijvoorbeeld voor een bruiloft of een bedrijfsevenement in Noord-Holland.

Chef aan huis Remon is al vanaf kinds af aan bezig met koken. Hij heeft dan ook veel liefde voor het vak en veel ervaring op gedaan bij verschillende restaurants. Onze thuisdiners zijn vooral luxe en onvergetelijk, het is een echte beleving! De chef werkt altijd met producten die in het seizoen zijn, maar stemt het menu altijd af aan de wensen van de gasten. Is er dus iets wat iemand van het gezelschap niet lust, of willen jullie een vegetarisch menu? Dit is geen enkel probleem. Kijk voor de menumogelijkheden op onze pagina prijzen

Kok aan huis in Amsterdam

Als het menu en de datum vast staan, is het alleen nog wachten tot de dag van het thuisdiner, bedrijfsevenement, bruiloft of standing dinner aangebroken is. Wij verzorgen naast het diner ook de tafelaankleding, borden en bestek. Willen jullie een wijnarrangement bij het menu? Dan brengen wij uiteraard ook de wijnglazen mee. Dus ben je op zoek naar een kok aan huis in Alkmaar? Chef Remon zorgt ervoor dat jullie thuisdiner onvergetelijk wordt.

Na het thuisdiner laten wij de keuken weer schoon en netjes achter.

Wil jij nog iets meer informatie over een thuisdiner in Noord-Holland? Of wil je gelijk een reservering plaatsen? Neem dan contact met ons op.

Spring roll amuse