Thuiskoks serveren een luxe 4 gangen diner

De ultieme smaakbeleving bij u thuis

Dinners at Home neemt u graag mee op een culinaire reis aan uw eigen dinertafel. Van ons huisgemaakte aperitief tot aan het dessert, wij zullen u keer op keer verbazen met prachtige smaken. Naast het verzorgen van een diner bij u thuis, is ook een compleet verzorgde lunch bij u thuis mogelijk.

Wanneer wij een diner of lunch bij u thuis verzorgen, hoeft u zelf nergens voor te zorgen en bent u verzekerd van een compleet zorgeloze avond, waarop u alleen maar hoeft te genieten van de heerlijke gerechten die door onze chef voor u bereid worden.

Dinners at Home – wie zijn wie?

De drijvende krachten achter Dinners at Home zijn Remon en Lisette. Niet alleen een gouden duo in uw keuken en bij u aan de dinertafel, maar ook in het privéleven partners. Wij vullen elkaar perfect aan en hebben aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen. Doordat wij goed op elkaar zijn ingespeeld, zijn wij in staat om u alle zorgen uit handen te nemen tijdens een diner bij u thuis.

Het idee voor Dinners at Home komt voort uit onze gezamenlijke passie voor lekker eten en gastvrijheid. Wij doen er alles aan om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Dit stopt niet bij alleen het bereiden van heerlijke gerechten, wij verzorgen de gehele aankleding van de tafel en nemen u alles uit handen tijdens het diner/de lunch, zodat u optimaal kunt genieten van de heerlijke gerechten en het gezelschap aan tafel.

Remon heeft de opleiding sterklas afgerond en heeft als chef ervaring in sterrenrestaurants. Hiernaast heeft hij ruime ervaring in het bereiden van gerechten voor (zeer) grote groepen. Lisette is de perfecte hostess, gastvrijheid is haar tweede natuur en zij heeft ervaring in de horeca als restaurantmanager. Hiernaast heeft Lisette een voorliefde voor wijnen en zij heeft meerdere wijn gerelateerde cursussen gevolgd. Samen vormen wij het perfecte team voor een avond vol gastvrijheid, heerlijke smaken en zorgeloos genieten, gewoon bij u thuis.

Gedekte tafel voor uw thuis diner
Thuis diner met coquilles

Een diner bij u thuis: hoe gaat dit in zijn werk?

Dinners at Home is dé perfecte keuze wanneer u toe bent aan een ontspannen avond genieten van heerlijke gerechten bij u thuis, omringd door de mensen waar u om geeft. Of u nu iets te vieren heeft of gewoon een gezellige, onbezorgde avond wil hebben, Dinners at Home helpt u hier graag bij.

Menu, aantal gangen en gerechten afgestemd op uw wensen

Bij Dinners at Home staan uw wensen altijd voorop. Wij nemen van tevoren het soort menu, het aantal gangen en eventuele dieetwensen met u door. Wij zullen de gerechten compleet afstemmen op uw voorkeuren en gezelschap. U hoeft alleen maar door te geven met hoeveel personen u aan tafel zal zitten en welke ingrediënten u liever wel of niet in de gerechten terug ziet komen. Wij stellen vervolgens een compleet op maat gemaakt menu voor u samen.

Na het samenstellen van het menu, nemen wij dit eerst nogmaals uitvoerig met u door. Ziet u toch nog iets terug in het menu, waar u niet zo gek op bent? Geen probleem, wij vinden altijd een geschikt alternatief. Ook is het altijd nog mogelijk om een extra gang aan uw thuisdiner toe te voegen. Het menu is pas definitief, als u hier helemaal tevreden mee bent.

Het is zover: het diner bij u thuis

Op de dag van het diner, zijn wij ongeveer 1,5 uur van tevoren bij u thuis. In deze tijd maken wij verder kennis met u en bereiden wij alles voor om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Als het moment daar is, kunt u samen met uw gasten plaatsnemen aan de prachtig gedekte tafel.

Het diner aan huis begint met een aantal amuses en een welkomstaperitief. Hierna dienen wij in een rustig tempo de volgende gangen op. Bij iedere gang geven wij een uitgebreide uitleg over de gerechten die geserveerd worden. Wanneer u gekozen heeft voor het Dinners at Home food & wine pairing arrangement, dan wordt bij iedere gang een bijpassende wijn geschonken.

Terwijl u aan het genieten bent van het dessert, starten wij met het opruimen van de keuken. Wij laten de keuken volledig schoon en opgeruimd achter. Uiteraard nemen wij ook de afwas voor onze rekening. Nadat u en uw gasten zijn uitgegeten, ruimen wij de tafel af.

Dinners at Home organiseert een compleet verzorgde avond, of in het geval van een lunch, middag voor u. U hoeft zelf nergens aan te denken en niets te doen. Van het samenstellen van het menu, het indekken van de tafel, het bereiden en uitserveren van de gerechten en het uitschenken van bijpassende wijnen tot aan het afruimen van de tafel en opruimen van de keuken, Dinners at Home staat garant voor een zorgeloze avond met een heerlijk meergangendiner bij u thuis.

Het ultieme restaurantgevoel, gewoon bij u op locatie

Mail ons vandaag nog en vraag een diner op locatie aan

MAIL ONS: INFO@DINNERSATHOME.NL