Zakelijke diners

Zakelijke diners verzorgd door Dinners at Home

Het is ook mogelijk om zakelijke diners door Dinners at home te laten verzorgen. Hierbij kunt u denken aan diners met (potentiële) klanten of zakenrelaties, maar ook aan diners voor uw personeel, om bijvoorbeeld een feestje te vieren na het behalen van een belangrijke doelstelling of ter gelegenheid van het vieren van een jubileum van één van uw medewerkers. Wat de reden voor het zakelijke diner ook is: Dinners at home verzorgt ook bij u op kantoor heerlijke diners, zonder dat u zelf ergens enig omkijken naar heeft.

Zakelijke diners door Dinners at home: wat kunt u van ons verwachten?

Wanneer u kiest voor het zakelijke diner concept van Dinners at home, kiest u niet enkel voor een verzorgd diner, maar voor een totaalpakket. Dinners at home bereidt niet alleen de heerlijkste gerechten voor u en uw gezelschap, maar zorgt ook voor alles hieromheen:

  • Wij beginnen met het bespreken van uw wensen ten aanzien van het zakelijke diner. Dit betreft bijvoorbeeld het aantal gangen van het diner, specifieke ingrediënten die u liever wel of niet in de gerechten gebruikt zou willen hebben en de eventuele keuze voor ons Dinners at home wijnarrangement. Kortom, u kunt precies aangeven wat u van ons verwacht en wij zullen het diner vervolgens compleet afstemmen op uw wensen.
  • Op de dag van het diner bij u op kantoor, melden wij ons enige tijd van tevoren. Deze tijd voorafgaand aan het diner gebruiken wij om het zakelijke diner tot in de puntjes voor te bereiden. Het enige dat wij nodig hebben is een keuken met werkend fornuis, verder regelen wij alles zelf: denk hierbij aan het indekken van de tafel en het klaarzetten van alle benodigdheden. U hoeft zelf dus helemaal niets voor te bereiden of klaar te zetten voor het diner, wij nemen u alles uit handen.
Coquille met pandan en oosters garnituur
de chef komt naar uw locatie
  • Tijdens het zakelijke diner serveren wij de vooraf besproken gangen uit. Wij houden ook hierbij rekening met uw wensen: u kunt zelf aangeven hoeveel tijd u graag tussen de gangen wil laten, u kunt dus in uw eigen tempo dineren en heeft voldoende tijd om gesprekken aan te gaan met uw tafelgezelschap.
  • Nadat u met uw gezelschap heeft genoten van de laatste gang van het diner, ruimen wij de tafel weer af. U kunt natuurlijk nog rustig blijven napraten met uw gasten of personeel, terwijl wij alles weer opruimen. Naast het af- en opruimen doen wij uiteraard ook de afwas voor u en wij zorgen ervoor dat de keuken weer in nette staat wordt achtergelaten. Aan het einde van de avond is alles dus weer helemaal netjes en schoon, u heeft ook na afloop van het diner nergens omkijken naar.

Al met al staat een zakelijk diner van Dinners at home dus voor een onbezorgde, geheel gearrangeerde avond, waarin u alle tijd heeft om gesprekken te voeren met zakenrelaties of uw personeel terwijl u geniet van de heerlijkste gerechten. Bent u van plan een zakelijk diner te geven en bent u benieuwd wat Dinners at home voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Het ultieme restaurantgevoel, gewoon bij u op locatie

Mail ons vandaag nog en vraag een diner op locatie aan

MAIL ONS: INFO@DINNERSATHOME.NL